knollebollenhoeve.nl

Nieuws...

23-01-2013

Diploma's binnen, joepie!

Begin van dit jaar heb ik mijn opleiding bij de Civas van Gesprekstherapie en Gesprekstherapie en Counseling afgerond. Ik heb mijn examens gehaald met een 9,6 en een 10! Toch wel beetje trots op mijzelf...

Inmiddels heb ik hiervoor 3 diploma's ontvangen:

*Counseling

*Counseler Compleet

*Counseling Specialisatie

Hiermee hoop ik vele mensen (kinderen, jong volwassenen en volwassenen) te kunnen helpen. Door ze te begeleiden en er voor ze te zijn ervoor zorgen dat ze kunnen groeien en stapje voor stapje vooruit zullen gaan. Mensen hulp bieden in de meest uiteenlopenden "problemen". Een luisterend oor bieden!.

Samen met mijn dieren hoop ik jullie bij te kunnen staan...

09-03-2011

Tante geworden van Esmee Jolien.

Tante geworden van Esmee Jolien.

Joepie!!! Mijn zus en zwager zijn woensdag 9 maart 2011 bevallen van een lieve kleine meid. Haar naam is Esmee Jolien. Ik ben een trotse tante en wil dit fijne nieuws graag even met jullie delen! Met het jonge gezinnetje gaat het op dit moment gelukkig goed...

14-01-2011

"de Dierendokter"

Wij hebben prettige en fijne ervaringen met de dierendokter. En omdat misschien meer mensen geinteresseerd zijn in natuurlijke producten, wil ik dit bedrijf even vermelden op de site.

 

De dierendokter (Homeopathie voor dieren, natuurlijke producten) is een online webwinkel met een groot assortiment van natuurlijk produkten en kennis van zaken.

 

Voor vragen kan je bij ze terecht en ze zullen je goed en uitgebreid antwoord geven en het passende product voor je uitzoeken.

 

Ik heb goed advies van ze gekregen bij meerdere (spoed) gevallen en de dieren hebben er veel baat bij gehad. Ik ben dan ook zeer tevreden en wie weet kunnen ze ook iets voor jullie betekenen.

 

De Dierendokter, homeopathie natuurlijke producten voor de gezondheid van uw huisdier, homeopathie, fytotherapie, vitaminen, supplementen, bach bloesem ...

 

Voor meer interesse neem eens een kijkje op hun site.

http://www.dierendokter.nl/